Picture
Sunt sigur ca oricare dintre voi il stiti pe omul care s-a facut celebru prin expresia " Nu stiu d'astea " .  Adevaratul nume al lui este Ciprian Apostoaie ! Exista foarte multe zvonuri pe internet ...( blog , forum etc. ) cum ca el s-ar fii sinucis .
Fratilor, nu mai scrieti asemenea aberatii , pentru a face cateva vizite ,  voi scrieti tot felul de chestii despre un om nevinovat cu ogramada de probleme! 
Eu personal am vorbit cu el la telefon chiar astazi si este lafel de vesel cum il stie toata lumea de pe internet si cum multi nu au de unde sa stie , Ciprian este un om foarte respectuos !


Ciprian are o rugaminte catre domnul Mihai Bendeac sa il contacteze urgent pentru intocmirea unui contract , dar nu numai atat , el doreste sa fie contactat de toate emisiunile care au facut personaje pe seama lui !
Numarul de telefon il puteti lua de la mine , dar cu conditia sa imi dati o dovada ca il cautati pentru treburi serioase si nu pentru a face glume proaste !
Aveti AICI datele mele de contact !


Si ca sa va spun si o veste buna ... Ciprian Apostoaie si-a gasit in sfarsit prietena ! O cheama Oana si sunt impreuna de ceva timp !